Podjetje DM-Metal izpolnjuje zahteve in pričakovanja svojih zahtevnih strank pri projektiranju in postavitvi športnih, skladiščnih in proizvodnih objektov ter izvedbi ostalih namenskih gradenj.

Odprti smo za sodelovanje in povezovanje tako z domačimi kot tudi tujimi partnerji in strokovnjaki v duhu razvoja novih izdelkov in izboljšav naših programov ter storitev. Naše razvojne projektantske in izvajalske zmogljivosti vključujejo vrhunske projektante, inženirje ter visoko usposobljeno delovno silo.

Sestavni del našega Team-a so tudi naša partnerska podjetja v Nemčiji, Avstriji, in Hrvaški, ki so ključnega pomena za uspešno vodenje tržnih aktivnosti in realizacijo projektov na teh področjih.

Naš cilj je dobro sodelovanje s podjetji in sledenje njihovim zahtevam in potrebam v rasti in razvoju. Kapaciteta proizvodnje in montaže  nam omogoča izvedbe objektov vseh dimenzij.

Ponudba seže od manjših nadstreškov za individualne uporabnike, kot tudi zahtevnejše gradnje proizvodnih sistemov, skladiščnih poslopij in objektov živilske industrije.

Strokovnost
Kakovost
Sodelovanje
Ponudba

Pri izvedbi objektov strmimo k temu, da naročniku zagotovimo najboljši produkt po optimalni stroškovni poti, tako optimiziramo količine vgradnih materialov in dosežemo maksimalni izkoristek in najboljši učinek izbranih materialov za postavitev želenega objekta. Sledimo geslu »Manj je več«!